Spoed? Bel direct.

Spoed ongediertebestrijding

Onze gediplomeerde en gespecialiseerde ongediertebestrijders zijn met spoed inzetbaar in Midden-Nederland om alle soorten ongedierte te bestrijden. Uiteraard maken wij gebruik van de beste en veiligste technieken volgens de strengste wettelijke normen.
Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om problemen en overlast van ongedierte te bestrijden. Zo is er altijd een vakman bij u in de buurt.

Wij begrijpen dat u direct met het ongedierte probleem geholpen wilt worden. Wanneer u contact opneemt, zorgen wij dat er met spoed een specialist naar u toekomt.
Al onze medewerkers hebben hun vakbekwaamheidsdiploma behaald. Bovendien worden zij jaarlijks bijgeschoold. Wij streven ernaar alle ongedierteproblemen op te lossen met respect voor het milieu. Flux ongediertebestrijdingsdienst gebeurt uitsluitend met bestrijdingsmiddelen die zijn goedgekeurd door de inspectie.

Snel en vakkundig tegen alle soorten ongedierte

U bent met Flux ongediertebestrijdingsdienst dus zeker van een professionele bestrijding van ongedierte en plaagdieren.
Of het nu gaat om wespen, muizen, ratten, motmuggen, wespen, kakkerlakken, mieren, papiervisjes, zilvervisjes, boktorren, mollen of welk ander plaagdier dan ook. Wij bieden altijd snel een passende oplossing!

Flux ongediertebestrijdingsdienst:
– Geen lange wachttijden
– Vakbekwame ongediertebestrijders
– Gecertificeerde bestrijders
– Gebruik van goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
– Respect voor mens en het milieu
– Professionele plaagdierbestrijding en preventie

Tarief en advies ongediertebestrijding

Om een goede prijsindicatie van de ongediertebestrijding te krijgen komen wij graag langs, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van plaagdieren of een inspectie.

Bel Flux ongediertebestrijdingsdienst direct op 0294 74 65 18 en ervaar het zelf.