Ongediertebestrijding voor bedrijven

Ongedierte preventie en bestrijding

Veel bedrijven maken inmiddels gebruik van onze ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Hierdoor zijn deze bedrijven het gehele jaar door beschermd tegen ongedierte.
Door preventief ongedierte te bestrijden en hiervoor de nieuwste technologieën en duurzame oplossingen te gebruiken, voldoen we aan de eisen die u stelt aan een gezonde werkomgeving. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn veilig voor uzelf, uw medewerkers, klanten en producten.

Wij werken met de aller nieuwste bestrijdingstechnieken.
Als professionele ongediertebestrijder maakt Flux Ongediertebestrijdingsdienst gebruik van de innovatieve en hoogwaardige ongediertebestrijdingsproducten van Killgerm.

Advies en inspectie op maat

Onze vakbekwame ongediertebestrijders adviseren u proactief op het gebied van preventie, tijdens hun reguliere bezoeken, zodat uw bedrijf maximaal beschermd blijft tegen ongedierte.
Omdat niet alle bedrijven en instellingen hetzelfde zijn bieden wij ieder bedrijf service op maat. U weet precies hoe vaak per jaar een controle plaats zal vinden, waarna wij u laten weten welke ongediertesoorten bestreden zijn en of er nieuwe maatregelen noodzakelijk zijn.
Onze ongediertebestrijder neemt altijd vooraf contact met u op om een afspraak te maken voor de bestrijding en preventie. Dit gebeurd altijd op een voor u geschikt tijdstip, binnen of buiten de openingstijden van uw bedrijf.

Ongediertebestrijding voor bedrijven in de regio

Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks actief voor bedrijven en instellingen in de regio’s, ’t Gooi, Wijdemeren, Gooi en Vechtstreek, Naarden, Bussum, Soest, Baarn, Hilversum, Utrecht, Kortenhoef, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Vinkeveen. In deze regio’s en plaatsen ontzorgen wij onze klanten op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Vragen over ongediertebestrijding voor uw bedrijf?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Flux ongediertebestrijding voor advies en een bestrijdingsplan op maat.
Bel ons op 0294 74 65 18 of stuur een e-mail naar info@ongediertebestrijdingsdienst.nl.